Több utat is felújítanak a nyár folyamán Nagyatádon

Egyebek között erről beszélt Ormai István polgármester a képviselő-testület csütörtöki ülésén. Júliusban és augusztusban saját forrásból is valósulnak meg fejlesztések a városban.

Nemcsak Európai Uniós támogatásból valósulnak meg fejlesztések a városban, saját forrásból is elkészül egy sor beruházás júliusban és augusztusban. 

Makadámút épül Kivadáron a Fürdő utcától a Rózsadomb utcáig teljes hosszában és a Rózsadomb utca kereszteződéstől jobbra és balra is házak vannak, ezek előtt is elkészül az út.

Kivadár

Szintúgy makadámút épül a Honvéd utca végétől a henészi temetőig. Mindkét esetben hasonló paraméterekkel, mint a jánosmajori kiserdei út

Az Arany János utca új aszfaltréteget kap a Dózsa György utcai csatlakozástól az utca teljes hosszában, illetve az az Ady utca déli szakaszán (az Ady köztől jobbra) egy új, aszfaltos utat épít az önkormányzat. Ezek a munkák júliusban és augusztusban zajlanak majd a városban. A nyár végén pedig a Korányi utcában lévő belső parkolót is felújítják – mondta el Ormai István polgármester.

Ezeken túl kátyúzásra és útburkolatijel-festésre is számíthatunk.

A munkálatok ideiglenes, kisebb lezárásokat jelentenek, de nem olyan jelentőseket, mint amilyenek a Jókai és a Bajcsy-Zsilinszky utcák felújításánál várhatók.

(Kiemelt kép: Arany János utca)

Megosztás