Őszi tekerés a szoborparkba

A Két keréken Nagyatádon kezdeményezés fontosnak tartja a biztonságos, tudatos kerékpáros közlekedést, a gyerekek naprakész tudását a témával kapcsolatban, az egészséges kerekezés mindennaposságát. Most családi biciklis programra hívjuk a Nagyatádiakat.

Jövő héten, október 23-án, nemzeti ünnepünkön a hét közepén szabadnapja lesz mindenkinek. Jó lehetőség egy kellemes délutánt eltölteni a szabad levegőn kisgyermekkel, nagyobbacskákkal, családdal, barátokkal – mindezt két keréken.

A Két keréken Nagyatádon „Bringázz a zöldbe” programsorozatának következő állomása a kulturális központ elől indul, és a belvárosi kerékpárutakon keresztül a Szoborparkig fog tartani. Itt piknikezési, szalonnasütési lehetőség várja a bringásokat. A „batyus” kerekezésen való részvétel ingyenes, bővebb információkat ide kattintva tudnak meg.

A program a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében Nagyatád Város Önkormányzata az „Élhető Nagyatád – A városközpont és a Jókai lakótelep fenntartható és környezettudatos megújítása” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-SO1-2022-00094 azonosító számú projekt keretében valósul meg.

(Borítókép: Canva)

Megosztás