Még egy ideig dolgozik az E.ON az Aradi utcában

Eredetileg június 30-án kellett volna végezniük a munkával, ám egyelőre az utca kétharmadával végeztek, már, ami a gázvezeték cserét illeti. Jövő héten aszfaltozzák le a területet, és megkezdik a hátralévő szakasz felbontását.

Ahogy arról korábban az E.ON tájékoztatása alapján beszámoltunk, a gázvezeték-rekonstrukciós munkálatok június 30-ig tartottak volna az Aradi utcában, ám több tényező is befolyásolja a munkavégzést, legalábbis ez derül ki a szolgáltató nekünk küldött válaszából. 

Eredetileg április 22-én kezdték volna meg a munkát, de ez csúszott, azt írták, hogy a munkálatok elvégzéséhez szükséges forgalomtechnikai kitáblázást a tervezettnél később tudták elkezdeni.

Ezen felül pedig a területen futó más közművek miatt is fokozott óvatosságra van szükség – tájékoztatta az Atádhírt az E.ON.

Szakembereink azonban a teljes rekonstrukció kétharmadát jelentő első ütemmel már végeztek, e héttől már az új szakaszon keresztül történik a környéken élők földgázellátása. Jelenleg már csak a burkolat helyreállításán dolgoznak. A második, befejező ütemet jövő héten kezdik, a rekonstrukcióval és a teljes helyreállítással terveink szerint augusztus 31-én végeznek – írták.

Hozzátették: köszönik szépen a lakosságnak, hogy türelemmel, megértéssel vannak a gázhálózatot megújító munkák ideje alatt.

Megosztás